De start van een nieuw jaar met een knal: Teambuilding bij Evlier.

De maand januari luidt een nieuw begin in, en hoe kan je dat beter beginnen dan met een leuke en spannende teambuilding. Heel het team was uitgenodigd op een “laser experience” die gevolgd werd door een heerlijke pizza-avond.

De “laser experience” was een spannende en actievolle activiteit die de competitieve geest in iedereen naar boven bracht. De spellen vereisten teamwerk, communicatie en strategie, en het was spannend om te zien hoe iedereen samenwerkte om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Het gelach, geschreeuw en gejuich zorgde voor een levendige sfeer die iedereen dichter bij elkaar bracht.

Na de “laserervaring” hebben we samen kunnen genieten van een welverdiend diner. De pizza-avond was een ontspannen en ongedwongen aangelegenheid waar iedereen met elkaar kon bijpraten en herinneringen ophalen over de gebeurtenissen van de dag. De heerlijke pizza’s en het goede gezelschap zorgden voor een warme en uitnodigende sfeer waarin iedereen zich kon ontspannen na een leuke dag.

Het event was een groot succes en gaf het team de kans om te verbinden binden, plezier te maken en herinneringen voor het leven te creëren. Een perfecte manier dus om het jaar te beginnen.

Team Evlier in actie!