Het Gouden Mes 2023: Jonge deelnemers tonen hun vaardigheden

Zeven aspirant-slagers hebben deelgenomen aan de laatste editie van Het Gouden Mes, een vak wedstrijd georganiseerd op de beurs Saveurs & Métiers.

Het Gouden Mes is een langverwachte Vakwedstrijd die elk jaar plaatsvindt op de beurs Saveurs & Métiers. De editie van dit jaar vond plaats in januari 2023 en zag zeven jonge deelnemers hun vaardigheden met een mes tonen.


De deelnemers kregen drie proeven voorgeschoteld waarin hun behendigheid met het vleesmes werd getest. De eerste proef bestond uit het uitbenen van een varkensrug, gevolgd door het uitpellen van een stuk rundvlees en tot slot een creatieve test met een kilo gehakt. De proeven duurden anderhalf uur, waarin de deelnemers hun culinaire vaardigheden op de proef stelden.


Na afloop van de proeven ontving elke deelnemer een goodiebag van Evlier. De winnaars van deze editie van Het Gouden Mes werden op het podium bekendgemaakt en kregen erkenning voor hun technische vaardigheden. De wedstrijd blijft een platform voor jonge aspirant-slagers om hun vaardigheden te tonen en hun carrière naar een hoger niveau te tillen.


Het Gouden Mes 2023 was een succesvolle editie van de Vakwedstrijd, met jonge deelnemers die hun vaardigheden en passie voor het beroep van slager lieten zien. Als je een aspirant-slager bent, houd dan je ogen open voor de volgende editie van Het Gouden Mes en toon je vaardigheden aan de wereld.

Proficiat aan de winnaars!

Het Gouden Mes 2023!

Jonge deelnemers tonen hun vaardigheden door!”