Back to school egg wraps

Voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 50 ml melk
  • 250 gr mozzarella
  • 125 gr verse pesto
  • 250 gr cherrytomaten
  • 100 gr spinazie
  • 15 gr basilicum
  • 2 el milde olijfolie
  • Evlier specerijenzout

Bereidingswijze:

Breek de eieren open in een mengkom, voeg de melk toe en breng op smaak met Evlier specerijenzout. Kluts alles goed door elkaar. Verhit ½ el olijfolie in een koekenpan en verdeel het eimengsel in een dun laagje over de pan. Bak de egg wraps 2 minuten per kant op middelhoog vuur tot ze ‘droog’ zijn. Herhaal dit 3 keer. Bewaar ze onder aluminiumfolie tot gebruik. Halveer de tomaatjes, snijd de mozzarella in dunne plakken. Haal de blaadjes van de basilicum. Besmeer de egg wraps met pesto en beleg ze met spinazie, tomaat en mozzarella. Voeg enkele basilicumblaadjes toe en rol de wraps voorzichtig op. Snijd de wraps schuin door. Je kunt de basilicum ook vervangen door platte peterselie