Belegde stokbroodjes met kipsalade

Geschikt voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 4 gekookte kippenbout
  • 10 g bieslook
  • 4 gekookte eieren
  • 1 el citroen (sap)
  • 1 tl mosterd
  • 2 el mayonaise
  • 1 el yoghurt
  • Evlier Exotische kipkruiden
  • 100 g veldsla
  • 1 stokbrood

Bereidingswijze:

Ontvel de kippenbouten, doe ze in een kom en trek het vlees uit mekaar.

Pel de eieren en plet deze met een vork fijn. Snijd de bieslook fijn en meng alles onder mekaar.

Meng de yoghurt, het citroensap en de mosterd onder de mayonaise en lepel deze mengeling onder de kippensalade. Breng op smaak met Evlier Exotische kipkruiden. Spoel de sla en zwier droog.

Snijd het stokbrood in 4 en beleg met kipsalade en veldsla.