Groenten mix bloemkool broccoli en wortelen

Geschikt voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 2 stronken broccoli
  • 1 kleine bloemkool
  • 3 wortelen
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 el olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Snuifje Specerijenzout Evlier

Bereidingswijze:

Was de broccoli en de bloemkool en haal er de roosjes af. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes. Vul een pot met water, doe er wat zout in en breng het water aan de kook. Kook de broccoli en de bloemkool in 10 minuten gaar in licht gezouten water. Haal ze uit het water en leg ze op een warme schotel. Dompel de wortelen 5 min onder in kokend water. Laat ze uitlekken en leg ze op de schotel naast de andere groenten. Besprenkel alles met de olie en de balsamicoazijn.

Strooi er tot slot wat specerijenzout over. Dien meteen op.

TIP: Heerlijk te combineren met ons recept kalkoen brochette!