Lookbroodjes
Geschikt voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 – 15 min
Ingrediënten:
- 1 voorgebakken ciabatta ’s of stokbrood
- 2 teentjes knoflook
- 80 g geraspte gruyère of mozzarella
- 200 gr boter op kamertemperatuur
- 4 eetl. olijfolie
- 3 eetl. bieslook (vers)
- 1 koffielepel. tijm (gedroogd)
- Evlier Specerijenzout
Voorbereiding:
Snij de ciabatta of het stokbrood in schuine plakken van 1,5 cm dik. Snipper het basilicum, bieslook en knoflook heel fijn. Meng met de tijm, boter en olijfolie en het Evlier Specerijenzout.
Bereidingswijze:
Verdeel de sneetjes ciabatta of stokbrood over een bakplaat en verdeel er het kruidenmengsel over. Zorg dat het volledige snijvlak van de sneetjes bedekt is. Bestrooi met de geraspte kaas en kruid met peper en zout. Schuif 5 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is en de broodjes goudkleurig zijn (let erop dat de broodjes niet aanbranden).
Lekker bij iedere BBQ
Smakelijk!