MOSSELEN IN PAPILLOT OP DE BARBECUE

Voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 2 kg mosselen
  • 1 ui, in plakjes
  • 1 citroen, in partjes
  • 2 teentjes knoflook, in fijne plakjes
  • 8 takjes bladpeterselie
  • 1 stokbroodje
  • 1 glas witte wijn
  • 2 schijven kruidenboter
  • Evlier Specerijenzout

Bereidingswijze:

Spoel de mosselen grondig en laat uitlekken. Snij de blaadjes en de steeltjes van de bladpeterselie fijn.

Neem vier kommetjes en leg er een dubbele laag aluminiumfolie in. Verdeel er de mosselen, knoflook, ui, fijngehakte peterselie, de kruidenboter en de witte wijn over. Kruid met Evlier Specerijenzout. Vouw de papillotten goed dicht en leg ze 10-15 minuten op de rooster van de barbecue, dicht bij het vuur.

Controleer of de mosselschelpen open zijn. Serveer met een partje citroen en stokbrood.