Taco’s

Geschikt voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 12 taco’s
  • 400 gr gehakt
  • Evlier Grill kruiden
  • 250 gr kidneybonen
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 2 tomaten
  • Enkele blaadjes sla
  • 2 eetlepels limoensap
  • 125 ml zure room

Bereidingswijze:

Verwarm de taco’s in de oven. Hak de rode ui fijn. Verhit een beetje olie in een pan en voeg de ui en het gehakt toe. Bak dit een paar minuten. Roer vervolgens de Evlier Grill kruiden en de uitgelekte kidneybonen erdoor. Snijd de tomaatjes in blokjes en voeg ⅔ hiervan toe aan het gehaktmengsel. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil, plet het vruchtvlees fijn en meng dit met het limoensap.

Neem een taco en vul deze met een beetje sla, het gehaktmengsel en verdeel de rest van de tomaatjes eroverheen. Schep er een beetje zure room en avocado mengsel op, of serveer deze er apart bij.

Taco’s