Tomaatsalade met burrata

Voor 2 borden

Ingrediënten:

  • 2 bollen burrata
  • 2 coeur de beuf tomaten
  • 250 gr cherrytomaten
  • 380 gr Tasty Toms of andere trostomaten
  • Handje rucola
  • Verse basilicum
  • 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)

Dressing:

  • Geroosterde pijnboompitten
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Evlier Specerijenzout

Bereidingswijze:

Snijd de Coeur de Boeuf tomaten, cherrytomaten en Tasty Toms in plakjes. Verdeel deze plakjes mooi over de borden. Strooi wat rucola en basilicum over de tomatenplakjes. Plaats de bollen burrata op de tomatensalade en maak een kruisvormige snede in elke burrata.

Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en druppel deze over de tomatensalade. Bestrooi de salade met pijnboompitten en voeg nog wat extra versgemalen peper toe naar smaak.