Wrap met Deco Faro varkensschnitzel

Geschikt voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 400 gram Deco Faro varkensschnitzel (bij de plaatselijke slager)
  • Evlier specerijenzout
  • Pak wraps
  • 1 uitje
  • Teentje look
  • Geraspte kaas
  • 2 Tomaten
  • Sla of rucola

Bereidingswijze:

Begin met het snipperen van een uitje, teentje look en snij de tomaatjes in brunoise. Ui en look aanstoven tot die glazig zijn, daarna de brunoise van tomaten bijvoegen en afkruiden met Evlier Specerijenzout.

Doe een scheutje olie in de koekenpan en bak de schnitzels. Zet ze op een matig vuurtje en bak ze in ongeveer 5-8 minuten gaar. Snij die na het bakken in reepjes.

Vlak voor het einde, circa 30 seconden, verwarm je een wrap in de koekenpan of magnetron (700w). Deze heeft maar 10-20 seconden nodig om warm te worden. Beleg de wrap met wat kaas, tomaat- ui mengeling sla en de reepjes varkensschnitzel. Zorg ervoor dat je aan de randen wat ruimte overlaat en hem niet te dik belegd. Dan kan hij namelijk nog eenvoudig worden gevouwen.  

Vouw eerst de onderkant naar binnen toe om vervolgens de randen eromheen te vouwen. Eventueel kun je er een klein saté-prikkertje doorheen doen.